lunes, 4 de mayo de 2009

Comunicat de la Coalició electoral PEF (i) EPA davant les eleccions

COMUNICAT DE LA COALICIÓ ELECTORAL PEF-EPA


La coalició electoral de la PEF (i) EPA volem donar les gràcies als i les estudiants que varen votar durant les eleccions a representants d’estudiants a la Junta de Facultat. L’alumnat que va participar a les eleccions, fos el que fos el que votessin, va dir-hi la seva; i això és molt important.
Ara, després d’haver guanyat les eleccions i d’haver sortit escollits tots 15 membres de la candidatura, treballarem per complir els compromisos. I tu hi pots participar tant a les assemblees de la PEF com les d’EPA.

1 comentario:

  1. Benvolguts/es

    Donat que el vostre programa incorporava una proposta molt interessant de gestió sostenible de la Facultat, he pensat que potser això us interessava.

    Us copio tot seguit la convocatòria de la Xarxa Edusost a una jornada sobre la sostenibilitat de les universitats catalanes.

    Cordialment

    Xavier Rambla
    Coordinador de Sociologia

    "Ens plau convidar-vos a la propera jornada de la Xarxa de Recerca en Educació per a la Sostenibilitat "Propostes del món educatiu a
    l'Estratègia pel Desenvolupament Sostenible de Catalunya 2026.cat" que es realitzarà el 27 de maig a la Casa de Convalescència.

    L'Estratègia pel Desenvolupament Sostenible té la vocació d'esdevenir un full de ruta que estableixi els objectius i les línies d'actuació
    prioritàries que garanteixin l'evolució de Catalunya cap a escenaris de major sostenibilitat social, econòmica i ambiental, prenent com a horitzó l'any 2026. La Xarxa de Recerca en Educació per a la Sostenibilitat organitza una jornada per fer aportacions a
    l'Estratègia des del món educatiu.

    La jornada és gratuïta prèvia inscripció a edusost@edusost.cat

    Comptem amb la vostra participació
    XARXA EDUSOST"

    ResponderEliminar